Vizyon & Misyon

Vizyon

Çiftçi Grup, 1973 yılında Salim Çiftçi tarafından Arçelik ve Aygaz bayiliği alınarak aktif ticari hayatına başlamıştır. Kendisini tarım, hayvancılık ve sonrasında kasap sektöründe de geliştiren grup, Sini Köşk Restaurant ile birlikte bu birikimlerini müşterilerle en lezzetli şekilde buluşturmaya başlamıştır. İnşaat sektöründe kat karşılığı arsa üretimi ile başlayarak sağlamlığı sayesinde güven kazanan marka, 16 dönümlük arsasında 5 blok / 40 bin metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Akaryakıt alanında ise Çiftçi Petrol ve Buca Petrol bayilerini en son teknolojiyi kullanarak kurmuştur. Akaryakıt, inşaat, gıda, tarım, hayvancılık ve enerji kaynakları alanlarında ilerlemekte olan Çiftçi Grup, sektörün öncüleri ile birlikte çalışmaktadır.

Misyon

Misyonumuz bulunduğumuz sektörlerde bir öncü olmak ve de marka itibarımızı arttırmaktır. Bu sektörlerde gelişerek büyümek, sektöre yön vermektir. Şu anda İzmir Buca’da 15 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 52 bloktan oluşan Çiftçi Twins, 52 adet bağımsız bölüm, 3+1 daireler ve 2 adet ticari dükkandan oluşmaktadır. Daire tiplerimizi çeşitlendirmek için kat planlarımızı alanında uzmanlara danışarak geliştiriyoruz. Bu yolculukta yanımızda olan Vitra , ECA, Entegre, Dalsan, Daikin, Bocci, Alfore, Kütahya Seramik, The More Concept ise  çözüm ortaklarımız.

GRUP YATIRIMLARIMIZ

SEKTÖRLERİMİZ

İNŞAAT SEKTÖRÜ

İNŞAAT SEKTÖRÜ

GIDA SEKTÖRÜ

GIDA SEKTÖRÜ

PETROL SEKTÖRÜ

PETROL SEKTÖRÜ

Videoyu oynat

Yeni Projemiz

ÇİFTÇİ TWINS İLE TANIŞIN!

Yenilikçi bakış açımız, sektörel üstün deneyimimiz ile her geçen yıl projelerimize bir yenisini daha eklemeye tüm azmimiz ile devam edeceğiz..

YENİ PROJELERİMİZDE YERİNİZİ AYIRTMAK İÇİN BİZE ULAŞIN!

RANDEVU PLANLA